31 Mayıs 2011 Salı

1 Haziran 2011 Başak burcu günlük burç yorumu

Sevineceğiniz haberleriniz var. Sevinciniz, birkaç kişiyle yaşadığınız probleme çözümler getirebilir. Yakın çevrenizdeki bazı değişim niyetlerini yapay buluyorsunuz. Bu niyetler, sizi yeniden değerlendirmelere götürüyor. Bir yakınınızla tartışmalı bir alışveriş içine girebilirsiniz. Bu ilişkide, birtakım yitimleri göze alamayıp uzlaşmadan yana bir tavır izleyeceksiniz.

Aşk Yaşamı : Bazı rahatsızlıklar ilişkinize yeniden bakmanızı gerektiriyor. Mükemmel beraberlik için, çok az uğraş vereceksiniz. Böylesine yoğun duygular beslediğiniz birine daha ilgili davranabilirsiniz.

İş Yaşamı : Güven duyamadığınız biri var. Bu kişi gerçekten de size zarar verecek birtakım hazırlıklar içinde görünüyor. Sağlam öngörüleriniz çevrenizdeki fırsatları daha da netleştirecek.

Para Durumu: Bugünlerde bir satış işiniz olabilir. Bir iki gün içinde bunun haberini alacaksınız, bu sizi rahatlatacak. İçinde bulunduğunuz sıkışıklık kalıcı gözükmüyor. Çevrenizde iyi dostlarınız var.

Dikkat: Sıkı dostlukların bozulmamasına özen göstermelisiniz. Karşılıklı olarak çok şey borçlu olduğunuz bir ilişkinizde küçük kırgınlıklar söz konusu.


1 Haziran 2011 Başak burcu günlük burç yorumu

Hiç yorum yok: