31 Mayıs 2011 Salı

1 Haziran 2011 Yay burcu günlük burç yorumu

Aile içinde kutlamayı düşündüğünüz bir sevinciniz var. Bazı dostların da sizinle paylaşmak istemesi, sevincinizi arttıracak. Biraz iyimserlikle bazı atılımlarınızda başarılar elde edeceksiniz. Bugün telaşlı bir hazırlık içinde görünüyorsunuz. Bu hazırlığın içinde sevinçli beklentiler söz konusu. Hayatınızda bazı değişiklikler yapmaya çok hazırsınız.

Aşk Yaşamı : Yakın çevrenizdeki insanların beraberliğinizle ilgili duyarlılığı biraz aşırı gibi. Yaşadığınız ilişkiye duyduğunuz saygı, size farkına varamadığınız bazı sınırlamalar getiriyor.

İş Yaşamı : Size çözümsüz görünüp gözünüzü korkutan problemler karşısında oldukça donanımlısınız. Şansınıza pek güven duymadığınız bir konuda ortaya çıkacak gelişmeler olumsuz görüşlerinizi değiştirecek.

Para Durumu: Para sıkıntınız geçmişe oranla bayağı azalmış durumda. Ama siz bu sıkıntıları en aza indirmeye kararlı görünüyorsunuz. Sosyal yaşamınızda aslında sizin de hoşnut olmadığınız aşırılıklar, sizi ilerde zora sokabilir.

Dikkat: Bazı konularda daha tedbirli olmanız gerekebilir. Kendinizi sakındığınız bir konuda zaman sizi üzerek haklı çıkartacak.


1 Haziran 2011 Yay burcu günlük burç yorumu

Hiç yorum yok: