31 Mayıs 2011 Salı

Akrep Burcu 30 Mayıs 2011 Pazartesi Günlük Burç Yorumu

Akrep Burcu 30 Mayıs 2011 Pazartesi Günlük Burç Yorumu

Akrep burcu nun 30 Mayıs 2011 Pazartesi tarihli Posta Gazetesi günlük burç yorumu

Hayata umutla bakacağınız gelişmeler içine giriyorsunuz. Bir çok konuda destek almanızın rahatlığı içinde olacaksınız. Arkadaşlarla ilgili konular size çok keyif verebilir. Bugünü verimli kullanmayı başaracaksınız. Zira sosyal alanda sizi aktif kılan çalışmalar içinde yer edinebileceksiniz. İyi organize edilmiş toplantılar da gününüze yön vermenizi kolaylaştırıyor.
Akrep burcu nun 30 Mayıs 2011 Pazartesi tarihli Vatan Gazetesi günlük burç yorumu

Talep ettiğiniz finansal destek nihayet elinize geçiyor. Bu paranın her kuruşunu önemli projelerinizin gerçekleşmesi için harcamaya dikkat edin. Aşk ilişkinizdeki cömert tutumunuzu frenlemelisiniz.
Akrep burcu nun 30 Mayıs 2011 Pazartesi tarihli Turk.net günlük burç yorumu

Hareketli ve doyumlu bir yaşamınız var. Çevreniz her zaman kalabalık, aşk yaşamınız her zaman hareketli. Bir süredir içinizde bir şeylerin eksik olduğu duygusuyla yaşıyorsunuz. Nedenini, bir süre önce yaşadığınız bir ayrılığa bağlamanız anlaşılır bir şey. Bu duyguya kendinizi alıştırabilir, üzüntünüzün yerini tatlı bir özlemle değiştirebilirsiniz

Aşk Yaşamı : Daha net, anlaşılır tavırlar, iletişim sorununu ortadan kaldırabilir. Duygularınızı daha belirgin ifadelerle belirtebilirsiniz. Karşı tarafta böyle bir bekleyiş olduğunu görmeniz gerekiyor.

İş Yaşamı : Bugünlerde işlere odaklanmada güçlükler yaşayabilirsiniz. İş ortamınızdaki birtakım çekişmeler sizi isteksizleştiriyor. Bu gönülsüzlüğün doğal olduğunu düşünüyorsunuz.

Para Durumu: Kendinize uygun gördüğünüz yaşam standardıyla barışıksınız. Bu, para sıkıntılarınızı en aza indiriyor. Bir yakınınıza destek vermeniz gerekecek, ama bundan memnun olmayacaksınız.

Dikkat: Sağlık konularında hassas olmanız gereken bir dönem.
Akrep burcu nun 30 Mayıs 2011 Pazartesi tarihli Sabah Gazetesi günlük burç yorumu

Duygusal konuların sizi etkilemesine izin verdiğiniz müddetçe, herkesin sorunlarından etkileniyorsunuz. Bugün dostlarınızın sizden bekledikleri bir takım destekleri kendi imkanlarınız dahilinde vermek isteyebilirsiniz. Şartlarınızı zorlamaktan kaçınmalı ve olayları kendi akışı içinde değerlendirmelisiniz.


Akrep Burcu 30 Mayıs 2011 Pazartesi Günlük Burç Yorumu

Hiç yorum yok: