31 Mayıs 2011 Salı

Aslan Burcu 29 Mayıs 2011 Pazar Günlük Burç Yorumu

Aslan Burcu 29 Mayıs 2011 Pazar Günlük Burç Yorumu

Aslan burcu nun 29 Mayıs 2011 Pazar tarihli Posta Gazetesi günlük burç yorumu

Kişisel alanda yeni planlarınız göze çarpıyor fakat, tam olarak kararlılık gösteremeyebilirsiniz. Bazı güvensizlikler sizi tedbirli olmaya itiyor. Ancak parasal alanda daha aktif ve hırslı olabilirsiniz. Çalışma kapasitenizi zorlamanız geren koşullar sizin lehinize çalışabilir. Çabalarınızın sonuçları size kazanç olarak rahatlıkla dönebilecek. Giderlerinizi kısmanın yollarını bulmalısınız.

Aslan burcu nun 29 Mayıs 2011 Pazar tarihli Vatan Gazetesi günlük burç yorumu

Evinizde değişime gidebilirsiniz. Böylece yaşadığınız ortama taze bir enerji getirebilirsiniz. Bugün duygularınızı ifade gücünüz yüksek olacaktır. Başarılarla dolu bir gün geçirebilirsiniz. Sağlığınız çok iyi.
Aslan burcu nun 29 Mayıs 2011 Pazar tarihli Turk.net günlük burç yorumu

Yaşama karşı duyduğunuz coşkunun önünü kesen engelleri doğru tespit edemiyorsunuz. Sınırlı imkanlarınızı suçlarken, kimi tercihlerinizdeki handikabı gözden kaçırabiliyorsunuz. Bugünlerde varacağınız bazı sonuçlar, sizi ciddiye alınacak konular sıralamanızda bazı düzeltmelere sevk edecek. Seçicilik konusundaki iddialarınız ve yanılgılarınız aynı boyutlarda.

Aşk Yaşamı : Yaşadığınız ilişkiyi gittikçe tutkulu bir beraberliğe doğru taşıyorsunuz. Duygularınızı yoğun yaşıyorsunuz. Ama sizin iyiliğiniz için yapılan uyarılar oldukça önemli.

İş Yaşamı : İkili bir ilişki içersinde alacağınız yeni kararlar çok önem taşıyacak. Sağlam bilgilerle hareket etmelisiniz. Sağdan soldan aldığınız duyumlar esasında size de yeterli gelmiyor.

Para Durumu: Önümüzdeki günler içinde ilginç görüşmeleriniz var. Yatırım konularında yaşadığınız kararsızlıklar, bu konudaki bazı düşüncelerinizi ertelemenize neden olabilir

Dikkat: Alacak verecek konularında, güvenli sandığınız ilişkilerinizde bazı sürprizleriniz olacak.
Aslan burcu nun 29 Mayıs 2011 Pazar tarihli Sabah Gazetesi günlük burç yorumu

Ay sizin gibi Ateş burcu olan Koç’ta ilerlerken, fikirlerinizde belli ve gözle görülen bir inatçılık söz konusu. Ele aldığınız konuları sonuna kadar inatla sürdürecek ve başarıya bir adım daha yaklaşacaksınız. Aileniz, kararlı davranışlarınız karşısında, size destek verecekler ve siz de olumlu etkileneceksiniz.


Aslan Burcu 29 Mayıs 2011 Pazar Günlük Burç Yorumu

Hiç yorum yok: