31 Mayıs 2011 Salı

Aslan Burcu 30 Mayıs 2011 Pazartesi Günlük Burç Yorumu

Aslan Burcu 30 Mayıs 2011 Pazartesi Günlük Burç Yorumu

Aslan burcu nun 30 Mayıs 2011 Pazartesi tarihli Posta Gazetesi günlük burç yorumu

Kişisel alanda yeni planlarınız göze çarpıyor fakat, tam olarak kararlılık gösteremeyebilirsiniz. Bazı güvensizlikler sizi tedbirli olmaya itiyor. Ancak parasal alanda daha aktif ve hırslı olabilirsiniz. Çalışma kapasitenizi zorlamanız geren koşullar sizin lehinize çalışabilir. Çabalarınızın sonuçları size kazanç olarak rahatlıkla dönebilecek. Giderlerinizi kısmanın yollarını bulmalısınız.

Aslan burcu nun 30 Mayıs 2011 Pazartesi tarihli Vatan Gazetesi günlük burç yorumu

Sevgilinize gereken önemi vermiyorsunuz. Bu nedenle ilişkinizin önemini gösterecek adımlar atmaya başlayın. İş yerinizde stresli bir gün yaşayabilirsiniz. Ortaklarınızla anlaşmazlıklarınız gittikçe büyüyor.
Aslan burcu nun 30 Mayıs 2011 Pazartesi tarihli Turk.net günlük burç yorumu

Özel yaşamınızda da işinizde de önemli sorunlar taşımıyorsunuz. Ama yakınlarınızın, son zamanlarda en küçük problemleri bile büyüttüğünüze dair düşünceleri var. Zor bir insan imajı, size denk düşmüyor. Bugünlerde tanıştırılacağınız ilginç kişiliklerle dostluklar geliştirme çabalarına girebilirsiniz. Kendinizi yenilenmiş hissedeceğiniz günler geçirebilirsiniz.

Aşk Yaşamı : Ara sıra gösterdiğiniz tepkiler, ona karşı son derece özenli olduğunuz şeklindeki savunmalarınıza pek denk düşmüyor. İlişkiyi hassas bir sürece sokma ısrarcılığınızdan vazgeçmelisiniz.

İş Yaşamı : Kendi düşüncelerinizi aktarma, başkalarının düşüncelerini de öğrenme fırsatları yakalayabilirsiniz. İşlerdeki yığılmanın temposuna uyum göstermeniz gerekiyor. Önemsediğiniz bir konu bugün tartışmaya açılabilir.

Para Durumu: Yarını bugünden çok önemsemeniz, size abartılı gelecek korkuları yaşatıyor. Umut bağladığınız paralarda yeni gecikmeler söz konusu. Daha istikrarlı umutlara yönelmelisiniz.

Dikkat: Bugünlerde genel dinamizminizi arttırmanız size beklenmedik artılar sağlayabilir.
Aslan burcu nun 30 Mayıs 2011 Pazartesi tarihli Sabah Gazetesi günlük burç yorumu

Duygusal yaşantınızla ilgili hareketlenme söz konusu. Bulunduğunuz ortamlarda duygusal etkilenmeler yaşamanız mümkün. Yeni tanışacağınız kişilerle farklı bir elektrik yakalayabilirsiniz. Bugün çocuklarınızla ilgili bir takım çalışmalar söz konusu olacaktır. Kişisel egonuzun yüksek olduğu bir gün.


Aslan Burcu 30 Mayıs 2011 Pazartesi Günlük Burç Yorumu

Hiç yorum yok: