31 Mayıs 2011 Salı

Balık Burcu 29 Mayıs 2011 Pazar Günlük Burç Yorumu

Balık Burcu 29 Mayıs 2011 Pazar Günlük Burç Yorumu

Balık burcu nun 29 Mayıs 2011 Pazar tarihli Posta Gazetesi günlük burç yorumu

Birebir ilişkiler adına sizi kısıtlayan ve zorlayan konular üzerinde düşünmeniz gerek. Eşinizle olan iliişkinizde eleştirilere açık davranmalı ve ılımlı olmalısınız. Bu sayede olumlu bir sonuç alabileceksiniz. Ortaklaşa konularda yeni anlaşmalar ve ortaklıklar gündeme gelebilir. Alacağınız teklifler üzerinde dururken, ve sizin kazançlı çıkmanız çok olası.

Balık burcu nun 29 Mayıs 2011 Pazar tarihli Vatan Gazetesi günlük burç yorumu

Yaşamın her alanında şansınız yüksek gözüküyor. Yalnızlığınız sona erecek. İş hayatınızda aceleci olursanız onarılması zor hatalar yapabilirsiniz. Harcamalarınıza bir sınır getirip tasarrufa yönelmeniz gerekiyor.
Balık burcu nun 29 Mayıs 2011 Pazar tarihli Turk.net günlük burç yorumu

İkili ilişkilerde sorunları içerde çözme yolunu seçmelisiniz. İnsanların derde derman olan merakı, sorunları kördüğüm haline getirebilir. Gözünüz çeşitli sosyal etkinliklerde, ama yakınınızdakilerin koşulları ve moral durumları size ayak uydurabilecek yeterlilikte değil gibi. Akşam saatlerinde yapacağınız bir programa dahil olmak isteyenler olabilir.

Aşk Yaşamı : Onunla yaşadığınız ilişkiyi başkalarıyla bu kadar paylaşmanız gerekmiyor. Gelecekle ilgili projeleriniz riske girebilir. Sevgilinizde, onun size yetmediği şeklinde duygular uyandırıyorsunuz.

İş Yaşamı : İşinizi çok ciddiye alarak çalışıyorsunuz. Önünüzde atlamanız gereken iki engel var. Hazırlıksız olduğunuz aksamalar söz konusu, ama altından kalkmayı başaracaksınız.

Para Durumu: Son zamanlardaki sıkışmalar, bağladığınız sebeplerle sınırlı değil. Elinizdeki bir malın paraya dönüşebilme olasılığı oldukça kuvvetli. Bununla ilgili gelişmeler yarın alacağınız bir haberle başlayabilir.

Dikkat: Dolaylı edinilmiş bilgileri paylaşmak durumunda değilsiniz. Ağzınızı sıkı tutmanız gereken bir gün olabilir.

Balık burcu nun 29 Mayıs 2011 Pazar tarihli Sabah Gazetesi günlük burç yorumu

Duygusal bağlarınızı güçlendirmek istiyorsunuz. Enerjinizi olumlu bir şekilde ortaya çıkarmalısınız. Görüşeceğiniz kişileri etkilemek sizin elinizde olan bir şey. Sadece sözlü ifadelerinizde dikkatli olmak zorundasınız. Bugün, yaşamınızı kolaylaştırıcı olayları kendinizi çekmekte üzerinize yok. Başarınızın desteklenmesini istiyorsunuz.


Balık Burcu 29 Mayıs 2011 Pazar Günlük Burç Yorumu

Hiç yorum yok: