31 Mayıs 2011 Salı

Başak Burcu 29 Mayıs 2011 Pazar Günlük Burç Yorumu

Başak Burcu 29 Mayıs 2011 Pazar Günlük Burç Yorumu

Başak burcu nun 29 Mayıs 2011 Pazar tarihli Posta Gazetesi günlük burç yorumu

Son derece aktif ve ön planda olabileceksiniz. Bugün sizin için öncelik taşıyan konularda verimli ve başarılı olmaya yakınsınız. Her konuda planlı hareket etmeniz ve yeni başlangıçlarınız sizi ileriye taşıyabilir. Yeni adımlar atmaktan çekinmeyecek ve kontrolü elinizde tutabileceksiniz. İlişkilerinizde biraz çaba ile olumlu gelişmeler elde etmenin keyfi yakalanabilir.

Başak burcu nun 29 Mayıs 2011 Pazar tarihli Vatan Gazetesi günlük burç yorumu

Yaşama yeni bir sayfa açmak istiyorsunuz. Pozitif enerjinizi çevrenizdeki herkese yansıtacaksınız. Sevdiğiniz kişiyle olan huzurunuz herkes tarafından takdir ediliyor. İşinizdeki olumsuzluklar ta-mamen bitiyor.
Başak burcu nun 29 Mayıs 2011 Pazar tarihli Turk.net günlük burç yorumu

Akraba çevrenizden sevindirici haberler alabilirsiniz. Bu haberler şimdilik sadece tek kişiyi ilgilendiriyor gibi. Ama yakın gelecekte bu ilginin içinde siz ve başkaları da olacaksınız. Bir aile büyüğünüz gereksiz yere sizin için endişe duyuyor, bu endişelerini bugün de dile getirebilir. Son bir iki gününüzü birlikte geçirmeniz, sizinle ilgili kuruntularını ortadan kaldırabilir.

Aşk Yaşamı : İlişkide alttan alıp ödün verme korkusu tarafları uzlaşmaz yapıyor. Ortak zevklerinizle yeniden başlayabilirsiniz. Birçok çıkış yolu var. Ama siz bunlara sırtınızı dönüyorsunuz.

İş Yaşamı : Son zamanlarda yaşadığınız güvensizliği yenmeniz gerekiyor. Değişik düşünceler içine girebilirsiniz. Bağladığınız iş ilişkileriyle daha sık görüşmeler size yarar getirebilir.

Para Durumu: Zamana bıraktığınız bazı birikmeleri çabuklaştırma ihtiyacı duyacaksınız. Zorlanacağınız bir gün olabilir, alacak ve borç konularında canınızı sıkacak uyarılar alabilirsiniz.

Dikkat: Belli konularda kendinizle hesaplaşma fırsatlarınız olacak, değerlendirmelisiniz.
Başak burcu nun 29 Mayıs 2011 Pazar tarihli Sabah Gazetesi günlük burç yorumu

Karşı tarafın ani değişimleri karşısında bocalamanız mümkün. Bugün, çevrenizle birlikte yeni başlangıçlar içinde olacak ve girişimciliğinizi ön plana çıkaracaksınız. Siz, kendi tarzınızla hareket etmekten yanasınız. Şartlarınız konusunda taviz vermek istemiyorsunuz. İşinizle ilgili bazı şeyleri aşma çabası içinde olacaksınız.


Başak Burcu 29 Mayıs 2011 Pazar Günlük Burç Yorumu

Hiç yorum yok: