31 Mayıs 2011 Salı

Başak Burcu Haziran 2011 Aylık Burç Yorumu

Başak Burcu Haziran 2011 Aylık Burç YorumuSusan Miller 2011 Haziran Başak Burcu

Haziran ayı aşk hayatınız açısından etkisi devam edecek olan Mars gezegeninin Aslan burcundaki seyri, 9 Haziran-1 Temmuz tarihinde gizli ilişkiler evinizde seyrediyor oluşu dolayısıyla, beraberliklerin gözlerden uzak tutulmaya çalışılacağı veya tensel arzular açısından yoğun olacağını gösteren bir olasılıktır. Yalnız bu etkiler altında benim size önerim bu haz dolu dönemde kendinize dikkat etmeniz ve yaşadığınız ilişkinin tehlikesini veya zorluklarını bilmenizdir. Arzular ve duygular bu dönemde oldukça yoğunlaşacağından farkında bile olmadan hiç olmayacak bazı durumların içine girebilirsiniz. Kaldı ki bu süreçte Mars gezegeninin bulunduğu alan insanın ister istemez zaaflarına yenilerek bu aşkı yaşamak isteyeceğinin göstergesi gibidir. Ayrıca Mars etkisi altında bu tarihlerde cesaretinizi dış dünyada göstermek yerine pasif tavırlar içinde kimi zaman öfkeye kapılabilir, içsel açıdan huzursuz olabilir, bir şeyler yapmak istediğiniz halde dış dünya tarafından baskı altına alınabilirsiniz. Yapmanız gereken çevrenizdeki insanlarla çatışmak yerine, kendi yolunuzda yürümektir. Ancak böylece amaçlarınızı gerçekleştirebilirsiniz.
Haziran ayında mesleki konularda etkili olacak enerjilerinize, yönetici gezegeniniz Merkürün gölgeli günlerinden bir gün sonra 20 Mayısta başlayan Güneş İkizler burcu transitiyle başlamak istedim. Bu dönemde seyahatler ön sırayı alabilir. Bilgilenmek, irtibatta bulunmak, mesleki konularda gelişmek amacıyla daha önceden planlanılan yolculuklar kimi zaman yorgunluk verse de, göreviniz gereği bunu yapmak durumundasınızdır. Kimi zamanlarda ise, katılacağınız seminerler, konferanslar, sergiler, toplantılarda konuşmacı olabilir veya tecrübenizi arttırmak, gelişmek için yeni insanlarla tanışarak kendinizi ifade etmeye, göstermeye çalışabilirsiniz. Merkürün bu alanda geri gideceğinizi hesaba katarsak, bu yolculuklar geçmişte yapılan işlerle alakalı gözden geçirmelerin veya yenileştirmelerin de göstergesi olabilir. İş girişimleri açısından durgun bir dönem olsa da, bu süreçte kendinizi ve içinde bulunduğunuz durumu mantıklı ve analizci bir bakış açısıyla gözden geçirmeniz gayet faydalıdır. Çünkü normal zamanlarda fark edemeyeceğiniz herşey, bu süreçte çok daha net olarak saptanabilir ve geleceğiniz açısından son derece sağlam kararlar alınabilir. Bu yönüyle düşünürsek Merkür geri hareketi aslında yenileşmek adına, eskinin gözden geçirilmesi ve düzeltilmesi anlamına gelebilir. Gözlem gücü yüksek olduğundan ve zihin gayet olumlu bir şekilde dilediğiniz bir konu üzerinde odaklandığından, geri hareketin bitiminde topladığınız veriler, yaptığınız saptamalar, tespit ettiğiniz aksaklıklar işinize oldukça yarayabilir.

Haziran ayı finansal konularda, gerek kendi kazanımlarınız gerekse başka kaynaklar yoluyla elde etmeyi düşündüğünüz gelirler evinizden direk olarak geçen transit etkinliği olmadığı için, bu evlerin yönetici gezegenlerinin durumunu incelemeyi gerektiriyor. Bu durumda Venüs ve Mars gezegenlerinin önemi fazla.

25 Mayıs-18 Haziran Venüs İkizler geçişinin meslek evinizdeki transiti ve yönetici gezegeniniz Merkürle olan kavuşumu doğal olarak iletişim yoluyla gelebilecek gelirlerin göstergesi durumunda. Fakat geri hareketli Merkür nedeniyle kimi Başaklar bu dönemde yeni bir iş değişiminin ihtiyacı içinde olabilirler. Çünkü bunun gerçekleşmesi maddi açıdan da rahatlatıcı olacaktır. Tabi ki bu görüşmelerde net bir karar alınmasında gecikmeler oluşacağı için doğal olarak elinizdeki parayı da idareli bir şekilde kullanmak akıllıca olacaktır. Bu pozisyondaki Venüsten yararlanmanın yolu, özellikle bilgi alışverişi yapmanın önemini göstermekte. Kimileriniz hem kuracağı ortaklık hem de normal işini sürdürerek iki ayrı alandan gelir sahibi olmayı düşünebilir. Kimileriniz ise, yeni bir iş teklifi için beklemede kalabilir. Ne durumda olunursa olunsun bu pozisyondaki Venüs, akıllı ve doğru seçimlerde bulunmanın yolunun, çok iyi analiz, araştırma, bilgilenmeden geçeceğini göstermektedir. Çelişkilere düşmemek, ortamın olgunlaşmasını beklemek son derece önemlidir.


Başak Burcu Haziran 2011 Aylık Burç Yorumu

Hiç yorum yok: