31 Mayıs 2011 Salı

Boğa Burcu 30 Mayıs 2011 Pazartesi Günlük Burç Yorumu

Boğa Burcu 30 Mayıs 2011 Pazartesi Günlük Burç Yorumu

Boğa burcu nun 30 Mayıs 2011 Pazartesi tarihli Posta Gazetesi günlük burç yorumu

Pek çok konuda kendinizi rahat ve keyifli hissediyorsunuz. Özellikle yaratıcı konularda daha aktif olacak ve güvenle hareket edeceksiniz. Ayrıca aşk hayatınız ve ilişkiler açısından dinamik olabilir ve gününüzün büyük bölümünü bu alana ayırabilirsiniz. Uzun zamandır düşündüğünüz değişik hobilere yer açmanız size canlılık ve tempo getirecektir.

Boğa burcu nun 30 Mayıs 2011 Pazartesi tarihli Vatan Gazetesi günlük burç yorumu

Son zamanlarda iş yerinizdeki bazı çalışanların acemice sayılacak hataları sizi çılgına çeviriyor. Şu günlerde kadro değişikliği yapmayı düşünseniz de maddi imkanlarınız elinizi kolunuzu bağlıyor.
Boğa burcu nun 30 Mayıs 2011 Pazartesi tarihli Turk.net günlük burç yorumu

Bir yakınınızla ilgili duyduğunuz endişe sizi üzüyor. Fakat onun çok özel sorunları için yapabileceğiniz fazla şey yok. Akşama doğru yapacağınız program, üzüntünüzü bir kenara atmanıza vesile olabilir. Bugün yerli yerinde durmayan, değişken duyguların etkisi altında görünüyorsunuz. İçinizdeki sevinç ve hüzün gün boyu yer değiştirecek.

Aşk Yaşamı : Duygusal olduğunuz kadar gerçekçisiniz de. İlişkinizde duygular kadar da gerçeklerin egemenliği var. Günü, ilişkinizi tüm olumluluğuyla gözden geçirerek değerlendirebilirsiniz.

İş Yaşamı : Tertip ve düzen konularında ödünsüz yaklaşımlarınızın aşırı kaçtığı durumlar, karşınıza gereksiz ilişki sorunları çıkartabiliyor. Otoriter tavırlarınız bugünlerdeki yoğunluk içinde gerekli olabilir.

Para Durumu: Kolay harcayan biri olarak betimlenirken, arada bir sergilediğiniz tutumluluk yakın çevrenizi şaşırtıyor. Bugünlerde daha gerçekçi bütçe hesapları içine girmeniz yararlı olacak.

Dikkat: İyimser düşünceler doğrultusunda yeni değerlendirmeler içine girmelisiniz.
Boğa burcu nun 30 Mayıs 2011 Pazartesi tarihli Sabah Gazetesi günlük burç yorumu

Ay burcunuzda ilerliyor ve kendinizi daha enerjik ve eğlenceli bulacaksınız. Duygusal konularınızla ilgili bir takım gelişmeler söz konusu. Partnerinizle ilgili ortak motivasyon çalışmaları içinde olacaksınız. Kendi düşüncelerinizi karşı tarafa kabul ettirme çabası içinde olmanız, aranızda rekabet oluşturuyor.


Boğa Burcu 30 Mayıs 2011 Pazartesi Günlük Burç Yorumu

Hiç yorum yok: