31 Mayıs 2011 Salı

İkizler Burcu 30 Mayıs 2011 Pazartesi Günlük Burç Yorumu

İkizler Burcu 30 Mayıs 2011 Pazartesi Günlük Burç Yorumu

İkizler burcu nun 30 Mayıs 2011 Pazartesi tarihli Posta Gazetesi günlük burç yorumu

Aynı anda birkaç işle ilgilenmeniz zorunlu hale gelebilir. Eve ait konularda bazı şeylerin bittiği değişik koşullara uyum göstermeye çalışacaksınız. Evde daha fazla sorumluluk getiren uğraşlarla beraber, ev içindeki hareketlilik ve yakınlarla ilişkiler sizi gerebilir. Sabırlı olmanız gerekiyor. Bugün kendi kaynaklarınıza özel bir önem vermelisiniz.

İkizler burcu nun 30 Mayıs 2011 Pazartesi tarihli Vatan Gazetesi günlük burç yorumu

Şimdiye kadar kural ve prensiplerinize bağlı bir hayat tarzı sürdürdünüz Ancak yaşamınıza girecek biri bunu tümüyle değiştirebilir. Bu durum siz de alışacaksınız. Maddi kazanç kapıları sizin için cömertçe açılıyor.
İkizler burcu nun 30 Mayıs 2011 Pazartesi tarihli Turk.net günlük burç yorumu

Bilgi alışverişlerinizde kopukluklar söz konusu. Görünürde sevindirici haberler var, ama kuşkuculuğunuz haberlerin bir kısmını endişeli karşılamanıza yol açacak. Beyninizdeki içtenlik, yapmacıklık tartışmalarında doğru sonuçlara varmanız bugünlerde pek mümkün görünmüyor. Tartışmaları yaşadığınız alan, sağduyuya çok uygun değil gibi.

Aşk Yaşamı : Her tür duygusallıktan arınıp mantıklı kararlar gerekiyor. Bugünlerde alacağınız kararlarda cesur olun. Uzun bir erteleme dönemi, en azından kalıcı dostluğu sağlayabileceği gibi, her şeyi sil baştan da yapabilir.

İş Yaşamı : Bir sistem oluşturmaya, belli düzenler içinde çalışmaya ihtiyacınız var. Bu çabalar içindesiniz, karşılığını göreceksiniz. Önümüzdeki günlerde ilginç öneriler, size bağlayıcı kararlar aldırabilir.

Para Durumu: Çok küçük umutlarla beklediğiniz bir miktar para, değişik bir kanaldan elinize geçebilir. Önümüzdeki günler içinde para konulu bir yolculuğunuz var, bu yolculukta sıkı tartışmalar söz konusu.

Dikkat: Taraf olmaya epeyce zorlanacağınız bir konudan, hızla uzaklaşmanız gerekecek.
İkizler burcu nun 30 Mayıs 2011 Pazartesi tarihli Sabah Gazetesi günlük burç yorumu

Siz özgürlüğünüz konusunda hiç kimseye taviz vermek istemiyor olabilirsiniz. Bugün Boğa’da ilerleyen Ay karşılıklı ilişkilerinizi olumlu etkilerken, dikkatli olmanızı da öneriyor. Partnerinizin siz olan tavırlarında yanlış anlamalar söz konusu olabilir. Ona olan duygularınızda farklı nüanslar ortaya çıkacak.


İkizler Burcu 30 Mayıs 2011 Pazartesi Günlük Burç Yorumu

Hiç yorum yok: