31 Mayıs 2011 Salı

Koç Burcu 29 Mayıs 2011 Pazar Günlük Burç Yorumu

Koç Burcu 29 Mayıs 2011 Pazar Günlük Burç Yorumu

Koç burcu nun 29 Mayıs 2011 Pazar tarihli Posta Gazetesi günlük burç yorumu

Son derece tempolu olacak ve günlük işlerin organize edilmesi gereken şartları aşmaya çalışacaksınız. Ofis ortamınızda düzen gerektiren konular oldukça oyalayıcı olabilir. Eksiklerinizi tamamlamak ve yeni beceriler edinmek için daha fazla çaba göstermeniz gerekli. Sizi aşabilecek konuların üstesinden yardımlaşarak gelmeye çalışırken, sağlığınızı korumalısınız.

Koç burcu nun 29 Mayıs 2011 Pazar tarihli Vatan Gazetesi günlük burç yorumu

Kuşkularınızla güven duyma isteğiniz arasında kalabilirsiniz. Sevdiğiniz kişinin davranışlarının değişkenlikler göstermesi sizin de farklı hisler içine girmenize neden olabilir. Beklediğiniz haber gelmeyebilir.
Koç burcu nun 29 Mayıs 2011 Pazar tarihli Turk.net günlük burç yorumu

Çok yönlü kişiliğiniz yeni hareketlenmelere eğilimli. Hayatınızdaki önemli ilişkileri iyi değerlendirmeniz gerekebilir. Bugün önceden aldığınız bir kararı uygulamak isteyeceksiniz. Gelecek planlarınızla ilgili olarak bir karar aşamasına birlikte geldiğiniz insanları çok iyi tanıyorsunuz. Bu yüzden kafanız biraz karışık. Güvensizlikler kararınızı geciktiriyor.

Aşk Yaşamı : Duyguları esas alıyor, ilişkide göremediğinize inanılan birçok şeyi ayrıntı olarak değerlendiriyorsunuz. Bugünlerde çevrenizi kuşatan aşk öğretilerine kulaklarınızı kapalı tutmalısınız.

İş Yaşamı : Zaman içersinde ulaşmayı hedeflediğiniz köşe noktalar, daha planlı bir koşuşturmacayı gerektiriyor. Kolektif çalışma yürütmek zorunda olduğunuz insanlarla aranızdaki gerilimleri bir an evvel yok etmelisiniz.

Para Durumu: Bugünlerde abartılı, düşsel bulacağınız bazı para diyalogları ciddiye alınmaya deyebilir. Yapmak zorunda kalacağınız bazı masraflarla, bütçenizdeki delik bir süre daha açık kalacak.

Dikkat: Son günlerdeki bedensel yorgunluklarınız tamamen zihinsel. Kendinizi yorgun ve halsiz hissetmenizin arkasında esas olarak, almakta zorlandığınız kararlar var.
Koç burcu nun 29 Mayıs 2011 Pazar tarihli Sabah Gazetesi günlük burç yorumu

Ay’ın bugün burcunuzda ilerliyor. Kişisel ilişkilerinizi maddesel kazançlarınızla aynı paralellikte tutmak isteyebilirsiniz. Proje üretme konusunda derin düşüncelere sahipsiniz. Bilinçaltınız oldukça yoğun. Yapmak istediğiniz çok şey var. Duygusal konularınızla ilgili yeni yapılanmalar içine girebilirsiniz. Yaratıcılığınıza güveniyorsunuz.


Koç Burcu 29 Mayıs 2011 Pazar Günlük Burç Yorumu

Hiç yorum yok: