31 Mayıs 2011 Salı

Koç Burcu 30 Mayıs 2011 Pazartesi Günlük Burç Yorumu

Koç Burcu 30 Mayıs 2011 Pazartesi Günlük Burç Yorumu

Koç burcu nun 30 Mayıs 2011 Pazartesi tarihli Posta Gazetesi günlük burç yorumu

Son derece tempolu olacak ve günlük işlerin organize edilmesi gereken şartları aşmaya çalışacaksınız. Ofis ortamınızda düzen gerektiren konular oldukça oyalayıcı olabilir. Eksiklerinizi tamamlamak ve yeni beceriler edinmek için daha fazla çaba göstermeniz gerekli. Sizi aşabilecek konuların üstesinden yardımlaşarak gelmeye çalışırken, sağlığınızı korumalısınız.

Koç burcu nun 30 Mayıs 2011 Pazartesi tarihli Vatan Gazetesi günlük burç yorumu

Şüpheci olmanız, sizi güzel bir ilişkiden mahrum ediyor. Biraz rahatlarsanız, aşk hayatınız herkesi kıskandıracak boyutlarda olacak. İşinizle ilgili ileriye dönük olumlu kararlar alarak yeni çıkış yolları bulabilirsiniz.

Koç burcu nun 30 Mayıs 2011 Pazartesi tarihli Turk.net günlük burç yorumu

Özlem duyulduğunuz bir yer var. Oradan ayrı kalmakla böylesi bir özleme düşeceğinizi siz de düşünmemiş gibisiniz. Bu karşılıklı özlem, çok seyrek kavuşmalarla giderilebilecek. Kendinizle ilgili aldığınız kararlara harfiyen uyduğunuz için kendinizle çok barışıksınız. Bunu kendini beğenmişlik sınırlarına da taşırmıyorsunuz.

Aşk Yaşamı : Ortak dostlardan yapıcı uyarılar alacaksınız. Size bir şeyler ispat etme çabasından duyduğunuz gizli ve riskli haz, kısa sürede itici ve sevimsiz değerlendirmelere dönüşebilir.

İş Yaşamı : Kendinizi beğeniyorsunuz. İş hayatına özgü becerileriniz var. İşin ritminin gerisinde kaldığınız durumlarda, bu beğeniyi en aza indirmeniz yararlı olabilir. Birkaç günlük iş yolculuğundan biraz kafa karışıklığı ile dönebilirsiniz.

Para Durumu: Eleştirilere olumlu bakmanız gerekiyor, çoğu sizi olumlu anlamda değiştirmeye yönelik. Bütçeniz bugünlerde zorunlu harcamaların dışına çıkmaya pek uygun değil.

Dikkat: Ertelediğiniz çözümsüzlükler, beklenmedik yeni gelişmelerle bir anda ivedilik gerektirebilir.
Koç burcu nun 30 Mayıs 2011 Pazartesi tarihli Sabah Gazetesi günlük burç yorumu

Bugün para harcama konusunda aşırıya kaçabilirsiniz. Ay Boğa burcunda para evinizi etkiliyor. Kendi idealleriniz uğruna bir takım harcamalar peşinde olacaksınız. İstemediğiniz borçların altına gireme riskiniz var. Enerjinizi daha farklı konular üzerinde yoğunlaştırmak için uygun bir gün. Spor aktiviteleriniz artacak.


Koç Burcu 30 Mayıs 2011 Pazartesi Günlük Burç Yorumu

Hiç yorum yok: