31 Mayıs 2011 Salı

Kova Burcu 30 Mayıs 2011 Pazartesi Günlük Burç Yorumu

Kova Burcu 30 Mayıs 2011 Pazartesi Günlük Burç Yorumu

Kova burcu nun 30 Mayıs 2011 Pazartesi tarihli Posta Gazetesi günlük burç yorumu

Genel olarak ortaklıkların ve ilişkilerin öne çıkacağı şartlar altına giriyorsunuz. Sizin kontrolünüz dışında gelişen olaylara hazır olmalı ve sabırlı davranmalısınız. Şimdiye kadar zorluk kaynağı olan ilişkilerin artık maddi yanı ile ilgilenmeniz ve size kazanç getirebilecek gelişmeler yaşamanız çok olası. Ortaklaşa yeni konularda sorumluluklarınızı göz ardı etmemelisiniz.

Kova burcu nun 30 Mayıs 2011 Pazartesi tarihli Vatan Gazetesi günlük burç yorumu

Sorunlarınıza çözüm bulmak için fazla kafa yorduğunuz bir dönemdesiniz. Her şeyi maddi gücünüzle halledemezsiniz. Büyüklerinizin tecrübelerinden ve deneyimlerinden yararlanmalısınız.
Kova burcu nun 30 Mayıs 2011 Pazartesi tarihli Turk.net günlük burç yorumu

Bugün içinizdeki sebebini belli bir nedene dayandıramadığınız canlılık çevrenizdekilere de yansıyor. Duygu dünyanızdaki yeni hareketliliğin bu coşku için yeterli olmadığı düşünülüyor. İyi tanıyanlarınızın sizinle ilgili böyle yorumları var. Akşam saatlerinde, kalabalık bir konuk ağırlayacağınız haberi size kısa bir kaygı yaşatabilir. Ama gelenlerle birlikte olma isteğiniz, sonradan ağır basacak.

Aşk Yaşamı : Saplantıya dönüştürmekte kararlı göründüğünüz birtakım kaygılar içindesiniz. İlişkide haksızlığa uğratılan taraf olduğunuz önyargısı, karşı tarafa haksızlık etmenize eden oluyor.

İş Yaşamı : Yakında kendinizi iyi hissedeceğiniz verimli görüşmeler söz konusu. İş ortamınızı isabetli, mantıklı değerlendirmelerle biçimlendirmelisiniz. Doğal olmayan davranışlar ve mekanik insan ilişkileri sizi yoruyor.

Para Durumu: Geleceğe yönelik hedeflerinizde gözünüzü korkutan masraflar, son günlerdeki kötümserliğinizin yol açtığı bir yanılsama. İyi haberleriniz var. Geçici de olsa, bazı çözümler sizi rahatlatacak.

Dikkat: Muhtemel sevinçlerinizi, hatalı tercihlerle üzüntüye döndürebilirsiniz.
Kova burcu nun 30 Mayıs 2011 Pazartesi tarihli Sabah Gazetesi günlük burç yorumu

Bugün, sıra dışı fikirlerin ve ilginç arkadaşlıkların gündem kazanması söz konusu. Özellikle yaşamınıza farklı bir boyut getirmek istiyor ve sosyal çalışmalarınıza bu yönde ağırlaştırmayı planlıyorsunuz.Kurumsal olaylarla ilgili bazı sorunlarınız gündem kazanabilir. Hukuksal problemlerinize çözüm getireceksiniz.


Kova Burcu 30 Mayıs 2011 Pazartesi Günlük Burç Yorumu

Hiç yorum yok: