31 Mayıs 2011 Salı

Oğlak Burcu 29 Mayıs 2011 Pazar Günlük Burç Yorumu

Oğlak Burcu 29 Mayıs 2011 Pazar Günlük Burç Yorumu

Oğlak burcu nun 29 Mayıs 2011 Pazar tarihli Posta Gazetesi günlük burç yorumu

Pek çok konuda daha dikkatli olmanız lazım. Sizin dışınızda gelişebilecek olaylara hazır olmalısınız. Zira ortaklaşa alanda değişebilecek şartlar sizi yeni kararlara itebilir. Duygusal tepkileriniz ilişkilerinize olumsuz yansırken. Yanlış karar alma riskiniz çok fazla. Ortak bir zeminde buluşacağınız yeni projeler öne çıkarken, ikili ilişkilerinizde yapıcı olmalısınız.

Oğlak burcu nun 29 Mayıs 2011 Pazar tarihli Vatan Gazetesi günlük burç yorumu

Duygusal hayatınızda güzel gelişmeler yaşayacaksınız. Düşündüğünüz bir plan gerçekleşecek. Dostlarınızın desteğini üzerinizde hissetmek size mutlu ediyor. İşinizle ilgili ileriye dönük yatırımlar yapmalısınız.
Oğlak burcu nun 29 Mayıs 2011 Pazar tarihli Turk.net günlük burç yorumu

Siz zaman zaman hakkınızda söylenenlere kulak tıkasanız da, sandığınızdan çok etkileniyorsunuz. Sorun yaşadığınız kişileri en yakın çevrenizde görerek onarılmaz kırgınlıklara neden olmamalısınız. Bazı sıkıntılarınızı birtakım hatalı seçimlere dayandırırken, kendinize haksızlık etme korkunuzla yanlış tespitler içine girebiliyorsunuz.

Aşk Yaşamı : Partnerinizin duygusal yoğunluğu içinde, ilişkiniz dışında da bazı oluşumlar var. Bunları keşfedip destek olabilirsiniz. Bu akşamı ilişkinizdeki birtakım belirsizlikleri netleştirmek için kullanabilirsiniz.

İş Yaşamı : Güvenli görüp umut bağladığınız ilişkilerinizde, sizin de hak vereceğiniz nedenlerle birtakım kararsızlıklar olacak. Ortaklık düşüncelerinizde hızınızı kesebilecek gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Para Durumu: Ev içinde yapmayı istediğiniz değişiklikleri bir süre daha ertelemek zorunda kalacaksınız. Kendiniz için çok gerekli olduğunu düşündüğünüz harcamalarda sınırlandığınızı hissediyorsunuz.

Dikkat: Tespitlerinize duyduğunuz güven, yakın çevrenizde mesafeli olmaya çalıştığınız birinin size kendini ifade etmesini engelliyor.
Oğlak burcu nun 29 Mayıs 2011 Pazar tarihli Sabah Gazetesi günlük burç yorumu

Çevrenizdeki kişilerle aranızda duygusal çekişmeler olabilir.. Karşınızdaki insanlara güven duymak istemeniz sonucunda, detaylar ön plana çıkıyor. Bugün, birçok konu üzerinde yeniden düşünmeli ve karar vermeden önce beklemelisiniz. Arkadaş çevrenizde yanlış telkinlere neden olabilecek durumlar söz konusu olabilir.


Oğlak Burcu 29 Mayıs 2011 Pazar Günlük Burç Yorumu

Hiç yorum yok: