31 Mayıs 2011 Salı

Yay Burcu 29 Mayıs 2011 Pazar Günlük Burç Yorumu

Yay Burcu 29 Mayıs 2011 Pazar Günlük Burç Yorumu

Yeni hedefler koyabileceğiniz ve hızlı hareket edeceğiniz gününüzdesiniz. Artan iş yükünüze rağmen, pek çok konuyu halledebilecek ve başarılı olmanın sonuçlarını görebileceksiniz. Yapıcı planlar ve işe ait yeni organizasyonlar sizi öne çıkarabilir. Üstlerinizden destek ve onay görmeniz kariyer konusunda önemli ilerlemeler elde edebileceksiniz.

Posta Gazetesi saat 00:00 dan sonra web sitemizdeki yerini alacaktır.

Yay burcu nun 29 Mayıs 2011 Pazar tarihli Vatan Gazetesi günlük burç yorumu

İşinize konsantre olmalısınız. Hafıza gücünüzün yüksekliği birçok bilgiyi hatırlamanızı sağlayacak. Sabrınızla her konuyu en ince detayına kadar araştıracaksınız. Şans oyunlarından uzak durun. Aşkta hareket yok.
Yay burcu nun 29 Mayıs 2011 Pazar tarihli Turk.net günlük burç yorumu

Yarardan çok zarar getiren hoşgörülerle sürdürdüğünüz dostluklarınız var. İleriki zamanlarda, bu konudaki bazı birikimler patlamalara neden olabilir. Bu günlerde güçlü ve şuurlu olmanızı gerektirecek gelişmeler yaşayabilirsiniz. Bazı zaaflarınızın farkında olmanıza rağmen, onları gidermek konusunda ağır kanlı kalabiliyorsunuz.

Aşk Yaşamı : İlişkiniz ve çevreniz arasında, ciddi boyutlarda bir etkilenişim var. İlişkinizi hareketlendirmek için harcadığınız gayretler, önümüzdeki günlerde sonuç verebilir.

İş Yaşamı : Son zamanlardaki kafa karışıklığınız, çok değişik açılımlarla, sizi ilginç yeni düşünceler içine sokabilir. Zamanlama konularındaki sıkışıklığınızdan bugünlerde kurtulacaksınız.

Para Durumu: Sağlam araştırmalarla yöneleceğiniz girişimlerde sonuçlar elde edebilirsiniz. Tedbiri elden bırakmamaya devam edin. Para görüşmelerinde dikkatli olmanız gereken bir dönem.

Dikkat: Sabırla yaklaştığınız bir konuda, biraz fazla alttan alıyorsunuz.
Yay burcu nun 29 Mayıs 2011 Pazar tarihli Sabah Gazetesi günlük burç yorumu

Kişisel özgürlüğünüzün elinizden alınmasına karşısınız. Bugün, derin düşünceler içinde olabilirsiniz. Bulunduğunuz ortamlarda hiç kimseye taviz vermek istemiyor olmanız, karşınızdaki kişilerle ikilem yaşamanıza neden olabiliyor. Ret etme konusunda daha cesur davrandığınız zaman, yaşamınız kolaylaşacak.


Yay Burcu 29 Mayıs 2011 Pazar Günlük Burç Yorumu

Hiç yorum yok: