31 Mayıs 2011 Salı

Yay Burcu 30 Mayıs 2011 Pazartesi Günlük Burç Yorumu

Yay Burcu 30 Mayıs 2011 Pazartesi Günlük Burç Yorumu

Yay burcu nun 30 Mayıs 2011 Pazartesi tarihli Posta Gazetesi günlük burç yorumu

Yeni hedefler koyabileceğiniz ve hızlı hareket edeceğiniz gününüzdesiniz. Artan iş yükünüze rağmen, pek çok konuyu halledebilecek ve başarılı olmanın sonuçlarını görebileceksiniz. Yapıcı planlar ve işe ait yeni organizasyonlar sizi öne çıkarabilir. Üstlerinizden destek ve onay görmeniz kariyer konusunda önemli ilerlemeler elde edebileceksiniz..

Yay burcu nun 30 Mayıs 2011 Pazartesi tarihli Vatan Gazetesi günlük burç yorumu

Kuşkucu tutumunuz yüzünden sevdiğiniz insanla ilişkinizin bozulduğu bir dönemdesiniz. Onu tekrar kazanmak için harekete geçin. Teklif edilecek bir iş ortaklığına hemen cevap vermeyin. Sağlık durumunuz çok iyi.
Yay burcu nun 30 Mayıs 2011 Pazartesi tarihli Turk.net günlük burç yorumu

Önümüzdeki günlerde irili ufaklı birçok yeni kararlar alacaksınız. Bu kararların sizin için yaşamsal önemi olanlarını iyi ayıklamanız gerekiyor. Onlar üzerinde daha çok düşünmelisiniz, ileriye erteleme şansınız olmayacak. Yapmayı düşündüğünüz bazı ikili görüşmeleri bu sıralar yapabilir, bir şeyleri düzeltme fırsatı yakalayabilirsiniz. Çok hareketli, hızlı, temposu yüksek bir döneme giriyorsunuz.

Aşk Yaşamı : Aşk tanımlamalarınız ilişkiden ilişkiye farklılıklar sergiliyor. Bugünlerdeki duygu yoğunluğunuzla, yine farklı biri olarak ortaya çıkmanız, çevrenize eskisi kadar sevimli gelmeyebilir.

İş Yaşamı : Çalışma ortamınızda çıkarınıza gelişmelerin huzursuz ettiği biri var. Bu kişinin hiç ummayacağınız biri olduğu şeklinde duyumlar alabilirsiniz. Bir gurubun içinde iş yolculuğunuz olabilir.

Para Durumu: Para konularında çok desteklediğiniz birinin, bunu artık hakketmediğini düşüneceksiniz. Geçmişte kalmış bazı para tartışmaları bugünlerde yeniden masaya konabilir.

Dikkat: Bazı ilişkilerinizde yakınlığı abartıp sonradan sıkıntılar yaşayabiliyorsunuz.
Yay burcu nun 30 Mayıs 2011 Pazartesi tarihli Sabah Gazetesi günlük burç yorumu

Bireysel davranışlarınızın ön planda olmasını istiyor olsanız bile, ailenizin sizi yönlendirmesi karşısında tepkisel davranabilirsiniz. Kazançlarınız konusunda tereddütleriniz var. Elinize geçen fırsatları değerlendirme konusunda kararsızlıklar geçirebilirsiniz. Bugün, sıcak yaklaşımlarınızla çevrenizi kolayca etkileyeceksiniz.


Yay Burcu 30 Mayıs 2011 Pazartesi Günlük Burç Yorumu

Hiç yorum yok: