31 Mayıs 2011 Salı

Yengeç Burcu 29 Mayıs 2011 Pazar Günlük Burç Yorumu

Yengeç Burcu 29 Mayıs 2011 Pazar Günlük Burç Yorumu

Yengeç burcu nun 29 Mayıs 2011 Pazar tarihli Posta Gazetesi günlük burç yorumu

Gün boyunca rahat hareket edebilir ve pek çok konuda kendinizi daha iyi ortaya koyabilirsiniz. Eğitim konuları önceliğiniz olmaya devam ederken, yazışmalar açısından yüklü bir gündeminiz olacak. Yakınlarınız ya da komşularla ilişkileriniz ise size keyif verebilir. Düşüncelerinizi akıcı biçimde kullanarak çok dikkat çekebilirsiniz.

Yengeç burcu nun 29 Mayıs 2011 Pazar tarihli Vatan Gazetesi günlük burç yorumu

Bugün duygularınız ve bilinciniz aynı doğrultuda ilerleyecektir. Eşinizle konuşmayı düşündüğünüz konu için uygun bir dönemdesiniz. Yaşamınız yeni bir yön verebilir, ileriye dönük bir karar alabilirsiniz.
Yengeç burcu nun 29 Mayıs 2011 Pazar tarihli Turk.net günlük burç yorumu

Tedbiri asla elden bırakmıyorsunuz ama bu, uzun ön hazırlıkları gerektiriyor ve zaman kayıplarına neden olabiliyor. Önemli kararlarınızda bile hızınızı kesebiliyor. Bir akrabanızla bugünlerde eskisinden çok fazla yakınlaşmalarınız olacak. Birlikte, şimdiye kadar hiç fark etmediğiniz ortak yanlarınızı keşfedeceksiniz. Sağlık konularında bazı koşuşturmalar söz konusu olabilir.

Aşk Yaşamı : Onun sabırlı biri olduğuna dair yakın çevresinden aldığınız duyumlar, sizi yanıltıp yarı yolda bırakabilir. Biraz elinizi çabuk tutun. Düşünmek için ayırdığınız zaman, hayli fazla.

İş Yaşamı : Sizi anlamakta güçlük çeken insanlarla daha yakın ilişkiler içine girmenizde yarar var, kendinizi baskılamayın. Başarılı çalışmalarınız önümüzdeki günlerde meyvelerini toplayacak.

Para Durumu: Hiç beklenmedik durumlarda ortaya çıkabilecek yeni masraflar, birikiminizi ve yeni girdilerinizi tehlikeye sokabilir. Son dönemde elinize geçen paraları gerekli yerlere yatırmayı ihmal etmemelisiniz.

Dikkat: Planlama aşamasında olduğunuz konularla ilgili değişik düşüncelere yöneleceksiniz.
Yengeç burcu nun 29 Mayıs 2011 Pazar tarihli Sabah Gazetesi günlük burç yorumu

Duygu derinliği içinde olacağınız bugün, her şeyi farklı yönden algılıyorsunuz. Geçmiş yaşamınızla ilgili eski pürüzler kafanıza takıyor olabilirsiniz. Sevdiğiniz kişinin sizinle olan beraberliğinde, sosyal statünüze önem veriyor olması, sizi daha da seçici yapabilir. Bugün, günlük yaşamınızda tatmin edici, bir performans gösteriyorsunuz.


Yengeç Burcu 29 Mayıs 2011 Pazar Günlük Burç Yorumu

Hiç yorum yok: