31 Mayıs 2011 Salı

Yengeç Burcu 30 Mayıs 2011 Pazartesi Günlük Burç Yorumu

Yengeç Burcu 30 Mayıs 2011 Pazartesi Günlük Burç Yorumu

Yengeç burcu nun 30 Mayıs 2011 Pazartesi tarihli Posta Gazetesi günlük burç yorumu

Gün boyunca rahat hareket edebilir ve pek çok konuda kendinizi daha iyi ortaya koyabilirsiniz. Eğitim konuları önceliğiniz olmaya devam ederken, yazışmalar açısından yüklü bir gündeminiz olacak. Yakınlarınız ya da komşularla ilişkileriniz ise size keyif verebilir. Düşüncelerinizi akıcı biçimde kullanarak çok dikkat çekebilirsiniz.

Yengeç burcu nun 30 Mayıs 2011 Pazartesi tarihli Vatan Gazetesi günlük burç yorumu

Her şeyin olumlu gideceği, başarılarla dolu bir gün geçirebilirsiniz. İş hayatında yüklü ödemeler aldıkça bunları yeni projelerinize finans kaynağı olarak kullanabilirsiniz. Sevdiğiniz kişiye daha çok zaman ayırın.
Yengeç burcu nun 30 Mayıs 2011 Pazartesi tarihli Turk.net günlük burç yorumu

Yakın günlerde yaşadığınız bir olayın etkisini hala üzerinizden atamamış görünüyorsunuz. Tanık olduğunuz bu durum, belli fasılalarını beğenmediğiniz yaşamınızın değerini anlamanıza neden olmuş gibi. Bugünlerde şaşkınlıklara hazırlıklı olun. Sizi büyük bir sevinç bekliyor. Sevincin büyük olmasında, hayata bakışınızdaki değişiklerin de etkisi olacak.

Aşk Yaşamı : Partnerinizde, kendinizle dürüstçe hesaplaşmanızı gerektiren bazı rahatsızlıklar var. Bir takım kurgular olarak değerlendirdiğiniz kıskançlıkların altının pek de boş olmadığı düşünülüyor.

İş Yaşamı : İşyerinizde yeni tanışmalar, yeni yakınlaşmalar söz konusu. Son günlerdeki yoğunluk, bir nefes aldırma sürecine sokacak sizi. İlişki sorunları gündeme getirilip ortak çözümler aranabilir.

Para Durumu: Bugünlerde daha sıkı para politikaları yararlı olabilir. Yeni harcamaların kaçınılmazlığı, yeni bütçe hesaplarını gerektirecek. Yakın bir gelecekte sorumluluklarınızın bir kısmından kurtulma olasılığınız var.

Dikkat: Bazı yakınlıklarınızın çok samimi olarak yeniden değerlendirilmesi gerekiyor.
Yengeç burcu nun 30 Mayıs 2011 Pazartesi tarihli Sabah Gazetesi günlük burç yorumu

Birlikte çalıştığınız kişilerin yaratıcı fikirlerinden etkilenmemeniz mümkün değil. Bugün onlarla ortak bir proje üretme yoluna gidebilirsiniz. Geleneksel yapınızı zorlayacak olaylardan uzak kalmaya çalışıyor olsanız bile, yeni fikirler sizin için son derece cazip oluyor. Bugün biraz hareketli olmanızda yarar var.


Yengeç Burcu 30 Mayıs 2011 Pazartesi Günlük Burç Yorumu

Hiç yorum yok: